Berliku-liku Jalan Itu

kugiranjalanan@gmail.com

Kembali aktif

with 2 comments

Dah lama tak menulis kat sini.

Sebabnya ialah dah lama jugak tak bergiat dalam bidang muzik.

Akhir-akhir ini aku dah kembali kepada “roots” (bak kata Meor). Aku dah kembali bermain gitar dan perform dibeberapa majlis seni.

Bermuala dengan performance di Pentas 152, busking di CM, back up Rahmat bersama Nick dan Meor dalam program Pelancaran Buku dan Exhibition Fathul.

Rupa-rupanya inilah makanan “Jiwa” aku.

Lepas ni aku janji akan terus bagi “Jiwa” makan dan bukan hanya perut!

Written by aminiskandar

Mei 10, 2009 pada 2:25 am

Dikirim dalam Album, Friends, Recording, Show

2 Respons

Subscribe to comments with RSS.

  1. hahaha..jalan terus bro,seperti yang lu kata,berliku-liku jalan itu….

    meorpestajiwa

    Mei 10, 2009 at 11:17 am

  2. berat bro, makanan J-I-W-A.wOw.jalan terus

    rahmat haron

    Mei 11, 2009 at 12:56 am


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: